Rijschool Delft en omgeving

Rijschool SamSam is dé rijschool van Delft en omgeving. De smalle straten in de binnenstad, de lastige wegen eromheen en de drukke snelwegen net buiten Delft lenen zich bij uitstek om écht goed auto te leren rijden. En als je dan ook nog rijlessen volgt bij Rijschool SamSam, weet je zeker dat je slagingskans groot is.

Bel direct voor een afspraak

Snel zelf achter het stuur? Bel direct met onze rijinstructeur en maak een afspraak voor een intakeles. Bij rijschool SamSam kun je snel beginnen.

Het telefoonnummer van jouw rijinstructeur is: 06 410 53 838

Aanmelden via het inschrijfformulier kan hier

Prijzen

Proefles voor € 25,00

Neem eerst een vrijblijvende proefles bij Rijschool SamSam. Je krijgt een uur les voor € 25,00. Na afloop van de proefles kun je zelf bepalen of je doorgaat. Ook geeft je instructeur je een advies over het aantal lessen dat je nodig zult hebben.

Meld je aan voor een vrijblijvende proefles

Direct beginnen met rijlessen

Rijschool SamSam kent geen wachttijden. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen en dus direct beginnen met rijlessen? Dan is dat geen probleem! Bij Rijschool SamSam is altijd wel een plekje vrij.

Erkende rijschool in Delft

Rijschool SamSam is een erkende BOVAG rijschool. Wij geven rijles in Delft en omgeving. De rijlessen duren 1 of 1,5 uur. Rijschool SamSam biedt individuele begeleiding. Dus of je je rijbewijs nou snel wilt halen, of juist in een rustig tempo, bij Rijschool SamSam in Delft krijg je altijd een rijopleiding die op jou is afgestemd. Met deze persoonlijke aanpak is de kans op slagen het grootst.

De voordelen

Vraag vrijblijvend informatie aan