Rijschool SamSam

Rijles nemen bij Rijschool SamSam betekent individuele begeleiding. Je krijgt een rijopleiding die helemaal op jou is afgestemd. Rijschool SamSam begrijpt dat iedereen anders is. Daarom heeft Rijschool SamSam een persoonlijke aanpak ontwikkeld, waarmee de kans op slagen het grootst is.

De persoonlijke rijlessen van Rijschool SamSam

De eerste rijles duurt anderhalf uur. Daarin leer je de auto en de instructeur kennen. De instructeur leert jou in deze eerste les ook goed kennen. Je praat veel met de instructeur en je vult een vragenlijst in. Deze lijst, samen met de eerste rijles en de gesprekken, geven de instructeur een goed beeld van je rijvaardigheid.

Samen naar het rijbewijs

Samen met de rijinstructeur maak je aan het einde van de eerste rijles een plan waarin staat hoe je je rijbewijs gaat halen. Je bepaalt zelf hoe vaak per week je les neemt, en of je 60 of 90 minuten per keer gaat rijden. Je betaalt na afloop van iedere les. Op die manier heb je zelf de planning en de kosten in de hand. Bekijk ook de voordelige pakketten van Rijschool SamSam.

Praktijk

Als je de basisvaardigheden onder de knie hebt, ga je de autosnelweg op. Je maakt bijvoorbeeld een ritje naar een andere stad. Ook ga je oefenen met rijden in de file, in de spits, in de binnenstad en in de woonwijk. Allemaal om ervaring op te doen. En als je je rijbewijs hebt gehaald, hoef je geen schroom te hebben om in iets moeilijker omstandigheden te rijden. Met de persoonlijke rijlessen van Rijschool SamSam ben zelfverzekerder achter het stuur!

Theorie

Naast de praktijk is het theorie rijexamen een belangrijk onderdeel van je rijlessen. De theoretische kennis heb je namelijk nodig in de praktijk. Rijschool SamSam zal je daarom altijd adviseren zo vroeg mogelijk met het studeren te beginnen. Ook bij het theoretische deel van de rijlessen krijg je een persoonlijke begeleiding.

Met een persoonlijke aanpak je rijbewijs halen is niet alleen plezierig, maar ook succesvol. Maak dus een afspraak met Rijschool SamSam en bepaal zelf hoe snel je je rijbewijs op zak hebt!